Reflectit helpt ook jouw bedrijf van een heldere positionering naar een succesvolle profilering, met communicatie als belangrijkste succesfactor!

Waterzakjes.nl

Traject Reflectit

Positioneringstraject > workshop
Professionaliseringstraject > huisstijl | website | social media | beeldmateriaal
Profileringstraject > Communicatiepartnerschap BRONS: ondersteuning marketingacties, ondersteuning social media marketing

Reflectit coördineert en ondersteunt de professionaliseringstrajecten voor haar klanten. Daarvoor werken we nauw samen met een professioneel team van specialisten. Het cocreatieteam voor Waterzakjes.nl bestond naast Reflectit uit:
> Nanda Maaskant van Waterzakjes.nl (klant heeft een grafische achtergrond en deed daarom zelf de vormgeving)
> Wendie Huis in’t Veld van Websiteclub
> Tanja Wempe van PITT Tekstverbindend

Oude spiegelbeeld

Bekijk oude spiegelbeeld

Nieuwe spiegelbeeld

Bekijk nieuwe spiegelbeeld

Compliment van de klant

"Tijdens de workshop ‘Heeft jouw bedrijf karakter?’ van Reflectit werd ik aangemoedigd de huidige gang van zaken even los te laten en vanaf nul weer eens kritisch mijzelf de vraag te stellen waarom ik dit wil, wat ik wil bereiken, wie ik wil bereiken en welke uitstraling daarbij past. Ik vond het best lastig om hier helderheid voor mezelf in te krijgen. Sonja heeft mij hierin begeleid door de juiste vragen te stellen en met haar professionele inzicht een duw in de goede richting gegeven. De workshop gaf mij de zekerheid om besluiten te nemen over de positionering van mijn bedrijf, zoals het kiezen van een duidelijke focus en een andere bedrijfsnaam.
Met Waterzakjes.nl hebben we gekozen om de focus te leggen op het inzetten van waterzakjes met logo als relatiegeschenk en promotieartikel op beurzen, congressen en evenementen. Sonja heeft samen met haar enthousiaste team geholpen dit te realiseren en de juiste keuzes te maken om het positionerings- en professionaliseringstraject succesvol te doen slagen. Het resultaat was direct zichtbaar door aanvragen via de website te ontvangen uit de marketing- en evenementenbranche. Waterzakjes.nl is zeer tevreden over de manier van werken van Reflectit: snel, wendbaar, meedenkend met de klant."

Nanda Maaskant
www.waterzakjes.nl