Reflectit helpt ook jouw bedrijf van een heldere positionering naar een succesvolle profilering, met communicatie als belangrijkste succesfactor!

Nanda Maaskant > junior communicatiepartner

Teamkanjer Nanda werkt vier dagen in de week voor Reflectit. Nanda heeft een grafische achtergrond en verzorgt met name uitvoerende grafische werkzaamheden voor onze klanten, zoals communicatiemiddelen in huisstijl, reclame-uitingen en visuals voor social media. Daarnaast verzorgt Nanda de projectcoördinatie van alle communicatietrajecten en bewaakt zij dat teamleden weten wat wanneer gedaan moeten worden en zorgt zij voor de terugkoppeling naar onze klanten. Een echte spin-in-'t-web binnen Reflectit dus!

Bianca Gijsman > grafisch vormgever | http://www.boldgraphicdesign.nl

Teamkanjer Bianca is gespecialiseerd in creatieve huisstijlen waarmee bedrijven een eigen gezicht krijgen. Een nieuw logo, briefpapier, envelop en visitekaartje… of een folder, reclame-uiting en social media headers… of een functioneel webdesign: Bianca verzorgt al deze huisstijluitingen met veel plezier. Haar stijl kenmerkt zich door de creatieve invalshoek die Bianca kiest waarmee elke huisstijl een beleving wordt en het bedrijf een onderscheidend eigen gezicht geeft.

Marieke van Nispen > marketingassistent | http://www.demarketingassistent.nl

Teamkanjer Marieke is gespecialiseerd in online marketingcommunicatie en werkt als marketingassistent voor vele succescolle ondernemers. Ingewikkelde social media- en emailmarketingcampagnes, Marieke draait haar hand er niet voor om. Wanneer wij advies nodig hebben voor de wat meer ingewikkelde of uitgebreidere e-mailmarketing- of social mediacampagnes, doen wij graag een beroep op Marieke, zodat wij onze klanten optimaal kunnen ondersteunen qua online zichtbaarheid.

Karen van de Wiel > tekstschrijver | http://www.zuiverecommunicatie.nl

Teamkanjer Karen heeft alle denkbare basis-instrumenten om verantwoord te werken met taal. Met dit gereedschap doet ze waar ze goed in is: communicatie. Karen bijt zich vast, stelt kritische vragen en denkt op een bijzondere manier mee met de klant. Ze is enthousiast, flexibel, goed voorbereid en perfectionistisch en heeft aan weinig woorden genoeg om zich te verplaatsen in de doelgroep; de juiste toon is zó gezet. Naast teamkanjers Tanja en Jolanda een waardevolle aanvulling in het team van Reflectit!

Tanja Wempe > tekstschrijver online teksten | http://www.tekstverbindend.nl

Teamkanjer Tanja is gespecialiseerd in online teksten die van je website een succesvolle klantenbinder maken. Tanja is een kei in alle facetten die belangrijk zijn bij het opzetten en inrichten van een goede website. Dat begint bij een gebruikersvriendelijke structuur, zodat bezoekers een logische route volgen op je website. Daarna volgt een vertaling van het unieke karakter van een bedrijf in doelgroep- en actiegerichte teksten, waarbij ze uiteraard ook zorgt voor de juiste titels en zoekwoorden (SEO).

Lorenza Verbaten > tekstschrijver | http://www.contexxt-company.nl

Teamkanjer Lorenza schrijft graag over onderwerpen die direct te maken hebben met mensen, zoals welzijn, gezondheid en je goed voelen. Maar ook de relatie tot de natuur, het milieu en manieren om het leven te verduurzamen. Kenmerkend is haar persoonlijke schrijfstijl die emotie oproept en tot de verbeelding spreekt. Uiteraard wel met het (commerciële) doel van onze klanten als uitgangspunt. En vanzelfspreken past ook Lorenza zoekmachineoptimalisatie (SEO) toe voor een optimale vindbaarheid.

Wendie Huis in 't Veld > webbouwer | http://www.websiteclub.nl

Teamkanjer Wendie is gespecialiseerd in complete websites bouwen in WordPress. Ook helpt zij ondernemers bij het bouwen van hun eigen website in WordPress. Hoewel Reflectit voorstander is van maatwerk websites, heeft WordPress als open source systeem ook voordelen, omdat de kosten relatief laag zijn en het CMS gratis is. Voor klanten van Reflectit die een voorkeur hebben voor een open source systeem, bouwt Wendie de website op maat in WordPress. 

Elly Damen > portretfotograaf | http://www.eedee-fotografie.nl

Teamkanjer Elly is een van de fotografen waar Reflectit mee samenwerkt. Elly is specialist in portretfotografie en zorgt voor professionele profiel- en portretfoto's van jou en je team, zodat je goed voor de dag komt op je website en op alle gekozen social media kanalen. Elly verzorgt deze professionele fotoshoots vanuit haar eigen fotostudio in Roosendaal, maar naar wens kunnen uiteraard ook foto's op locatie gemaakt worden. Wil jij professioneel voor de dag komen? Dan ben je bij Elly in goede handen!

Jolanda Damsma > tekstschrijver | http://www.landjetekst.nl

Teamkanjer Jolanda heeft zich gespecialiseerd in online teksten, waar vindbaarheid een belangrijke rol speelt. Goed gevonden worden door de zoekmachines, met teksten die qua inhoud helemaal kloppen bij de klant en een mooi en duidelijk verhaal vertellen. Teksten die duidelijk maken waarom die klanten bij jou moeten zijn. Naast teamkanjer Tanja een waardevolle aanvulling voor het team van Reflectit, want wij hechten veel waarde aan goede tekstschrijvers, zeker als het om webteksten gaat!

Paulien Kluver > portret- en websitefotografie  | http://www.paulienkluver.nl

Teamkanjer Paulien is gespecialiseerd in portret- en websitefotografie. Ze fotografeert voor ondernemers en bedrijven. Haar kracht is zakelijke websites een persoonlijkheid te geven: zakelijke fotografie met inhoud dus. Met échte, aansprekende potretten en fotoreportages laat Paulien het verhalend element zien, zodat opdrachtgevers met hun beeldmateriaal duidelijk communiceren wie ze zijn en waar ze voor staan. Voor Reflectit maakt Paulien profiel- en websitefoto's voor onze klanten uit het midden van het land.

Rachaël de Kroon > communicatiecoach | http://www.kroonhumancoaching.nl

Teamkanjer Rachaël is naast verandermanager en teamcoach ook gecertificeerd DISC-trainer. Rachaël wordt ingezet voor klanten die hun communicatievaardigheden willen verbeteren of beter willen communiceren en samenwerken als team. Als communicatiecoach helpt zij ondernemers en medewerkers om inzicht te krijgen in hun gedragskenmerken en de daarbij behorende communicatiestijlen. Een erg interessant traject, waarna je communicatie nóg effectiever in kunt zetten voor jouw bedrijf!

Overige samenwerkingspartners

Naast deze teamkanjers werkt Reflectit ook regelmatig samen met specialisten op het brede terrein van profilering (netwerken, social mediamarketing, presentatietechniek, e-mailmarketing, imagostyling, media-aandacht, videomarketing etc.).