Reflectit helpt ook jouw bedrijf van een heldere positionering naar een succesvolle profilering, met communicatie als belangrijkste succesfactor!

Steketee Outdoorcentrum

Traject Reflectit

Professionaliseringstraject > huisstijl | website | social media
Profileringstraject > communicatieservice op afroep

Reflectit coördineert en ondersteunt de professionaliseringstrajecten voor haar klanten. Daarvoor werken we nauw samen met een professioneel team van specialisten. Het cocreatieteam voor Steketee Outdoor Centrum bestond naast Reflectit uit:
> Robbert Kok van Studio09
> Arnd-Jan Luters van ProAutnorm (voorheen Luters Webdevelopment)
> Arno de Voogd van Arno de Voogd Fotografie

Oude spiegelbeeld

Bekijk oude spiegelbeeld

Nieuwe spiegelbeeld

Bekijk nieuwe spiegelbeeld

Compliment van de klant

"Sonja Schaap van Reflectit heeft ons geholpen om de websites van zowel het Bewustwordingscentrum als Steketee Outdoor Centrum te ontwikkelen. Door haar kennis, enthousiasme en doorzettingsvermogen heeft zij beide projecten op een professionele manier tot een goed einde gebracht. Ook ontwikkelde zij met haar team de logo’s, uitstraling en teksten voor deze websites. Sonja is een pittige dame, maar kan ook goed de rust bewaren. Ze zorgt ervoor dat alles op rolletjes verloopt en laat zich niet afleiden door tijdsdruk en onverwachte omstandigheden. Een fijne communicatiepartner die ons zeker goed helpt bij het effectief inzetten van onze communicatiemiddelen!"
Bert Steketee
www.steketeeoutdoorcentrum.nl 
www.bewustwordingscentrum.nl