Reflectit helpt ook jouw bedrijf van een heldere positionering naar een succesvolle profilering, met communicatie als belangrijkste succesfactor!

Solveya

Traject Reflectit

Positioneringstraject > 1-op-1 sessie
Professionaliseringstraject > huisstijl | website | social media | beeldmateriaal
Profileringstraject > communicatieservice op afroep

Reflectit coördineert en ondersteunt de professionaliseringstrajecten voor haar klanten. Daarvoor werken we nauw samen met een professioneel team van specialisten. Het cocreatieteam voor Solveya bestond naast Reflectit uit:
> Bianca Gijsman van BoldGraphicDesign
> Wendie Huis in ’t Veld van Websiteclub
> Tanja Wempe van PITT Tekstverbindend

Oude spiegelbeeld

Bekijk oude spiegelbeeld

Nieuwe spiegelbeeld

Bekijk nieuwe spiegelbeeld

Compliment van de klant

"Sonja heeft er, in samenwerking met haar team, voor gezorgd dat Solveya een prachtige en effectieve huisstijl en website heeft gekregen. Effectief in de zin van communicatief sterk! Sonja heeft het geheel gecoördineerd. Ze heeft mij advies gegeven wat voor mijn bedrijf belangrijke communicatieve factoren zijn. Daarnaast heeft zij oog voor details. Ze denkt met mij mee. Heeft de vaart erin. Overlegt achter de schermen met de anderen van haar team, wanneer rechtstreeks overlegmet mij niet nodig is. Zij is een vakvrouw pur sang!
Wat ik uitdraag is in mijn website naar voren gekomen. Mijn klanten en hun financiën komen op de eerste plaats. Voor mij is administratie niet stoffig maar leuk. Het zijn niet alleen een boekhouding en belastingen, maar ook het plannen van je financiën, het nemen van besluiten op een goede en overwogen manier en iets extra doen voor jonge ofwel nieuwe ondernemers. Als je naar de site kijkt, zie je dat de website dit uitstraalt. Communicatie geslaagd!
Zowel in de teksten van Tanja Wempe, in het ontwerp van Bianca Gijsman, bij het bouwen van de website door Wendie Huis in ’t Veld en door het begeleiden hiervan door Sonja is naar voren gekomen waar ik voor sta. Mijn complimenten!"

Margreet van Hal, financieel specialist
www.solveya.nl