Reflectit helpt ook jouw bedrijf van een heldere positionering naar een succesvolle profilering, met communicatie als belangrijkste succesfactor!

Productum

Traject Reflectit

Positioneringstraject: 1 op 1 sessie
Professionaliseringstraject: huisstijl | website | beeldmateriaal | social-media | productvideo
Profileringtraject: communicatieservice op afroep

Reflectit coördineert en begeleidt de professionaliseringstrajecten voor haar klanten. Daarvoor werken we samen met een professioneel team van specialisten. Het cocreatieteam voor Productum bestond naast Reflectit uit:
> Wim Noordam van FineGraphic
> Marcel Carpay van DoPro Tekstproducties
> Arnd-Jan Luters van ProAutnorm (voorheen Luters Webdevelopment)
> Marcel Massing van HIA3D

Nieuwe spiegelbeeld

Bekijk nieuwe spiegelbeeld

Compliment van de klant

“Ik liep al een tijdje rond met de wens om een goede huisstijl en website voor mijn bedrijf te hebben. Ik heb Sonja Schaap van Reflectit leren kennen bij een Open Koffie bijeenkomst in Roosendaal en haar gevraagd of zij deze trajecten voor mij wilde verzorgen. Sonja heeft een passende begroting opgesteld met alle taken van betrokken partijen en na goedkeuring hiervan het gehele traject gecoördineerd. Voor mij blinkt Reflectit uit in een uitstekende communicatie naar alle betrokken partijen. Regelmatig worden terugkoppelmomenten georganiseer en gemaakte afspraken en bijbehorende acties goed opgevolgd.
Gaandeweg het traject ontstond de wens van Productum om van de ontwikkeling van een product een goed werkende videofilm te hebben voor plaatsing op de website. Sonja heeft hiervoor een professionele partner voorgedragen uit haar netwerk, die vier prachtige video-animaties heeft gemaakt van alle functies van dat product.
Het traject met Reflectit heeft mij een goed werkende en mooi ontworpen website opgeleverd met een duidelijke menustructuur, passend bij mijn bedrijf Productum. De ontworpen bedrijfsstijl met briefpapier en visitekaartjes past goed bij mijn bedrijf en is als heel professioneel door de markt ontvangen.”
Hans Brak
www.productum.nl