Reflectit helpt ook jouw bedrijf van een heldere positionering naar een succesvolle profilering, met communicatie als belangrijkste succesfactor!

No Corners - De ICT-adviseur

Traject Reflectit

Professionaliseringstraject > website | social media
Profileringstraject > Communicatiepartnerschap DIAMANT: social media beheer | websitebeheer | eventorganisatie | klantacties | nieuwsbrief | tekstredactie | presentaties maken

Reflectit coördineert en ondersteunt de professionaliseringstrajecten voor haar klanten. Daarvoor werken we nauw samen met een professioneel team van specialisten. Het cocreatieteam voor No Corners bestond naast Reflectit uit:
> Bianca Gijsman van BoldGraphicDesign - huisstijl en webdesign
> Arnd-Jan Luters van ProAutnorm (voorheen Luters Webdevelopment) - bouwen website
> Tanja Wempe van PITT Tekstverbindend - teksten website

Nieuwe spiegelbeeld

Bekijk nieuwe spiegelbeeld

Compliment van de klant

"Als onafhankelijk ICT-adviseur is het erg belangrijk om goed en duidelijk met (potentiële) klanten te communiceren. Belangrijk in de boodschap van No Corners is dat er uitsluitend adviezen worden gegeven en er geen concurrentie is met bestaande ICT-leveranciers. Verder is het erg belangrijk dat een potentiële relatie het voordeel ziet van het inwinnen van goede en onafhankelijke adviezen op het gebied van ICT. Naast ICT-kennis heeft No Corners een behoorlijke marketingkennis in huis. Waarom dan toch gebruikmaken van de kennis van Reflectit?
Een boodschap duidelijk maken blijkt in de praktijk helemaal niet zo eenvoudig. Hoe doe je dat en dan ook nog bij voorkeur eenduidig? De mogelijkheden om met potentiële relaties te communiceren zijn enorm. Van de traditionele kanalen totde online sociale media. Hier komt de toegevoegde waarde van Reflectit naar boven. Reflectit begrijpt wat No Corners wil uitdragen. Op een goede, gestructureerde manier word ik bijgestaan om alle verschillende communicatiekanalen optimaal te benutten. Maar ook belangrijke zaken als een goede huisstijl, het inrichten en beheren van sociale media en het goed opzetten en onderhouden van een website zijn bij Reflectit in goede handen.Tevens beschikt Reflectit over een goed netwerk om ook de benodigde praktische ondersteuning te bieden.
Reflectit is een fijne sparringpartner om regelmatig samen kritisch naar mijn bedrijf te kijken. Voor mij is de samenwerking met Reflectit een van de succesfactoren van No Corners."

Peter van der Puyl, ICT-adviseur
www.nocorners.nl