Reflectit helpt ook jouw bedrijf van een heldere positionering naar een succesvolle profilering, met communicatie als belangrijkste succesfactor!

MKBkoerswijzer

Traject Reflectit

Postioneringstraject > workshop
Professionaliseringstraject > huisstijl | website | social media | beeldmateriaal
Profileringtraject > op afroep
 
Communicatie in CoCreatie
Reflectit coördineert en begleidt de professionaliseringstrajecten voor haar klanten. Daarvoor werken we samen met een professioneel team van specialisten. Het cocreatieteam voor MKBkoerswijzer bestond naast Reflectit uit:
> Bianca Gijsman van BoldGraphicDesign > huisstijl
> Mark Gelderblom van De Heren van Fatsoen > teksten website
> Eigen webbouwer - bouwen website

Oude spiegelbeeld

Bekijk oude spiegelbeeld

Nieuwe spiegelbeeld

Bekijk nieuwe spiegelbeeld

Compliment van de klant

“Nog niet in de spiegel van Sonja gekeken? Ik raad je absoluut aan dat snel te doen. Waarom? Simpel. Jouw verhaal naar je doelgroep wordt zoveel krachtiger waardoor je verkoopinspanningen veel meer effect hebben. Gevolg: meer klanten en meer omzet. Persoonlijk ben ik in september 2014 begonnen als zelfstandig ondernemer met een hoofd vol kennis, kunde en ervaring. Voornamelijk opgedaan in de corporate markt. De laatste 10 jaar in Business Development. Mijn doel: MKB-bedrijven helpen met hun zakelijke ontwikkeling tegen MKB-tarief. Als StiptBnA heb ik 1,5 jaar geprobeerd MKB-ondernemers te bereiken. Helaas kwam mijn verhaal duidelijk niet over. Eind 2015 Sonja ontmoet, die gelijk de vinger op de zwakke plek legde. Maar ja, ik was wat sceptisch. Haar verhaal klopte, maar er zijn wel meer mensen die een prachtig verhaal weten te vertellen waar niets van over blijft als het op daden aankomt.
April 2016 als eerste stap een workshop gevolgd. Hiermee groeide mijn vertrouwen in Sonja en haar aanpak. Eind juni een professionaliseringstraject opgestart dat half oktober eindigde met een compleet nieuw verhaal, nieuwe handelsnaam (jawel, bedacht door Sonja!) website, huisstijl etc. De eerste reacties van mogelijke klanten en collega-ondernemers is zonder een uitzondering positief. Men begrijpt nu direct wat ik doe. Wat een verademing. 
Of ik tevreden ben? Super tevreden. Enorm bedankt Sonja voor de prettige samenwerking, je snelle reacties en je niet aflatende inspanning 24/7 om mij te helpen. Je hebt niets teveel beloofd. Daarmee bedank ik ook je team en in het bijzonder Mark Gelderblom voor het schrijven van die heldere en krachtige teksten. Ik verheug me op de verdere samenwerking.“                       
Peter van Stiphout, Specialist in zakelijke ontwikkeling
www.mkbkoerswijzer.nl