Reflectit helpt ook jouw bedrijf van een heldere positionering naar een succesvolle profilering, met communicatie als belangrijkste succesfactor!

Mijn laatste ik

Traject Reflectit

Positioneringstraject > workshop
Professionaliseringstraject > huisstijl | website | social media | beeldmateriaal
Profileringstraject > Communicatiepartnerschap BRONS: ondersteuning bij diverse profileringacties

Communicatie in CoCreatie
Reflectit coördineert en begleidt de professionaliseringstrajecten voor haar klanten. Daarvoor werken we samen met een professioneel team van specialisten. Het cocreatieteam voor Mijn Laatste Ik bestond naast Reflectit uit:
> Bianca Gijsman van BoldGraphicDesign - huisstijl
> Karen van der Wiel van Zuivere Communicatie - teksten website
> Wendie Huis in't Veld van Websiteclub - bouwen website
 

Oude spiegelbeeld

Bekijk oude spiegelbeeld

Nieuwe spiegelbeeld

Bekijk nieuwe spiegelbeeld

Compliment van de klant

"Ik leerde Sonja kennen en dacht: “Wouw wat een powervrouw!” Ik ben zeer vereerd dat ik haar heb leren kennen. Sonja weet zo goed die rode draad boven tafel te halen voor je bedrijf. Ze is je elke keer 3 stappen voor en weet bij alles de puntjes op de i te zetten. De workshop die ik heb gevolgd, heeft mijn ogen geopend en echt aan het denken gezet. Al vrij snel besloot ik ook de invulling van mijn communicatie bij Reflectit onder te brengen en het resultaat is prachtig. Ik ben ontzettend trots op Sonja en haar team en raad iedere ondernemer aan haar in te huren als je eens kritisch naar je bedrijf wilt laten kijken. Want met Sonja kun je groeien, zowel persoonlijk als met je bedrijf.
Toch wil ik ook specifiek Karen van de Wiel even extra benoemen, een van de teamkanjers van Sonja die de teksten voor mijn website heeft geschreven. Als ik deze dames niet had leren kennen, had ik mijn bedrijf opgegeven. Mijn dank is groot!"

Diana Smit
www.mijn-laatste-ik.nl