Reflectit helpt ook jouw bedrijf van een heldere positionering naar een succesvolle profilering, met communicatie als belangrijkste succesfactor!

Grenzeloos Communiceren

Traject Reflectit

Positioneringstraject > workshop
Professionaliseringstraject > website | social media | beeldmateriaal
Profileringstraject > Communicatiepartnerschap BRONS: social media marketing | tekstredactie

Reflectit coördineert en ondersteunt de professionaliseringstrajecten voor haar klanten. Daarvoor werken we nauw samen met een professioneel team van specialisten. Het cocreatieteam voor Grenzeloos Communiceren bestond naast Reflectit uit:
> Wendie Huis in ’t Veld van Websiteclub

Oude spiegelbeeld

Bekijk oude spiegelbeeld

Nieuwe spiegelbeeld

Bekijk nieuwe spiegelbeeld

Compliment van de klant

“Toen ik mijn eigen bedrijf startte, dacht ik dat het meeste belangrijke doel was om zo veel mogelijk klanten binnen te krijgen door een hoge diversiteit van diensten aan te bieden, zodat iedereen een mogelijk klant kan zijn. Maar na een zoektocht van een jaar en constant bezig zijn met aanpassingen en iedere wens van mijn cursisten proberen te vervullen, ben ik erachter gekomen dat ik mijn focus miste. Dat besef kwam na een presentatie van Sonja Schaap van Reflectit.
Naar aanleiding van de inzichten die ik toen heb gekregen, heb ik een workshop gevolgd bij Reflectit en aan het eind van de dag wist ik waaraan ik nog moest werken. Ook heb ik geleerd te herkennen en accepteren dat je niet alles kan en alleen hoeft te doen. En dat het voor sommige taken handiger en verstandiger is om dit aan andere gespecialiseerde ondernemers over te laten. 
Ieder gesprek met Sonja zorgt ervoor dat je weer een helder beeld krijgt van je doelen als ondernemer. Daarna focus je op je verbeterpunten. Gedurende het traject ga je met concrete plannen stap voor stap werken naar een juiste profilering op de markt. Als kleine ondernemer is het heel fijn om een partner te hebben waarmee je je ideeën en plannen kunt bespreken en daar ook eerlijke feedback op krijgt. Je voelt dat je er op het gebied van communicatie en ondernemerschap niet alleen voor staat.
Als eerste stap hebben we mijn website aangepakt en ik deze ziet er nu fantastisch uit en spreekt op de juiste manier mijn doelgroep aan. Nu zijn we bezig met social media. Dat is nog ‘work in progress’, maar ook dat gaat bijdragen aan een betere profilering van mijn bedrijf!”

Ada Cazac
www.grenzelooscommuniceren.nl