Reflectit helpt ook jouw bedrijf van een heldere positionering naar een succesvolle profilering, met communicatie als belangrijkste succesfactor!

Geluk-ik Kindercoaching

Traject Reflectit

Professionaliseringstraject: huisstijl (visitekaartje + raambelettering) | website (teksten + responsive)
Profileringtraject: communicatieservice op afroep
 
Reflectit coördineert en begeleidt de professionaliseringstrajecten voor haar klanten. Daarvoor werken we samen met een professioneel team van specialisten. Het cocreatieteam Geluk-ik Kindercoaching bestond naast Reflectit uit:
> Bianca Gijsman van BoldGraphicDesign
> Irma Brouwers (freelance tekstschrijver)

Oude spiegelbeeld

Nieuwe spiegelbeeld

Bekijk nieuwe spiegelbeeld

Compliment van de klant

“Op een netwerkevent ontmoette ik Sonja. Ze stelde mij toen de vraag: ”Welke kinderen maken je het gelukkigst om te coachen?” Het antwoord dat meteen in mij opkwam: hooggevoelige kinderen. Daarna ben ik bij Sonja op koffiedate geweest. Ze heeft mij ervan bewust gemaakt me te gaan specialiseren in datgene waar ik het meeste ervaring in heb en waar mijn kwaliteiten liggen. Sonja heeft mij veel inzichten gegeven en me geholpen met mijn website, die qua tekst en responsive is aangepast. Sonja heeft een heldere kijk, werkt snel en direct en is gespecialiseerd in profileren en daar is ze erg goed in. Bedankt voor al je hulp Sonja!”
Sylvia Mertens
www.geluk-ik.nl