Reflectit helpt ook jouw bedrijf van een heldere positionering naar een succesvolle profilering, met communicatie als belangrijkste succesfactor!

Escepe

Traject Reflectit

Positioneringtraject > een-op-een sessie
Professionaliseringstraject > huisstijl | website | beeldmateriaal
Profilering > communicatieservice op afroep


Communicatie in CoCreatie
Reflectit coördineert en begleidt de professionaliseringstrajecten voor haar klanten. Daarvoor werken we samen met een professioneel team van specialisten. Het cocreatieteam voor Escepe bestond naast Reflectit uit:
> Bianca Gijsman van BoldGraphicDesign - huisstijl
> Tanja Wempe van PITT Tekstverbindend - webteksten
> Wendie Huis in't Veld van Websiteclub - bouwen website
> Elly Damen van EeDee-Fotografie - profielfoto

Nieuwe spiegelbeeld

Bekijk nieuwe spiegelbeeld

Compliment van de klant

"Als interim-manager, projectleider, adviseur/consultant en part-time docent op het gebied van project-, kwaliteits- en verandermanagement in de logistieke sector en supply chain management wisten we echt wel welke kant we op willen met ESCEPE. Maar om dat dan ook nog op een heldere manier te verwoorden en op een nieuwe website duidelijk voor het voetlicht te brengen is een vak apart. En ja, als je dan al iemand in je netwerk hebt zitten die dat soort klappen van de zweep kent, dan is de keuze niet zo moeilijk. Sonja Schaap van Reflectit dus! We kennen elkaar al geruime tijd via Roosendaal Zingt en hebben terloops een hele leuke vriendschap opgebouwd. Een afspraak voor een eerste orienterend gesprek daarover was dus snel gemaakt.

Zoals ik Sonja al jaren ken, zo is ook het traject van huisstijlontwikkeling en het opzetten van de website voor ESCEPE gegaan: voortvarend, gedurfd, sturend. Een team van zeer kundige mensen om Sonja heen werd ingeschakeld en direct merkte ik dat je ook bij hen geen nummer bent, maar dat men gemeend geinteresseerd is in wat jouw bedrijf eigenlijk allemaal doet. Een nieuwe huisstijl werd ontwikkeld, visitekaartjes werden gedrukt en ook briefpapier, templates voor rapporten, facturen en offertes zijn door Reflectit opgemaakt. Dit alles heeft Sonja samen met haar team in een paar maanden tijd voor mekaar gekregen. Sonja is daarbij altijd sturend geweest. Als ik eens een keertje te lang deed over het nemen van een beslissing dan wist Sonja me daar altijd op een heel correcte manier fijntjes aan te herinneren.

Wij zijn blij en trots op de nieuwe huisstijl en website van ESCEPE! Bij deze wil ik in het bijzonder nog even Tanja roemen om de super-heldere manier waarop ze mijn gecompliceerde verhaal heel kernachtig heeft weten te verwoorden. Dit is echt enorm knap. Dank je Sonja, zonder jou en je team was dit nooit gelukt".