Reflectit helpt ook jouw bedrijf van een heldere positionering naar een succesvolle profilering, met communicatie als belangrijkste succesfactor!

Dakopbouwtotaal

Traject Reflectit

Positioneringstraject > een-op-een traject
Professionaliseringstraject > huisstijl | website | social media | beeldmateriaal
Profilering > communicatiepartnerschap op maat


Communicatie in CoCreatie
Reflectit coördineert en begleidt de professionaliseringstrajecten voor haar klanten. Daarvoor werken we samen met een professioneel team van specialisten. Het cocreatieteam voor Dakopbouwtotaal bestond naast Reflectit uit:
> Bianca Gijsman van BoldGraphicDesign - huisstijl
> Tanja Wempe van PITT Tekstverbindend - webteksten
> Wendie Huis in 't Veld van de Websiteclub - bouwen website 
> Elly Damen van EeDee fotografie - profielfoto 

Nieuwe spiegelbeeld

Bekijk nieuwe spiegelbeeld

Compliment van de klant

"Als dakopbouwspecialist van DakopbouwTotaal had ik een heel helder beeld over wat we klanten kunnen bieden en wat onze werkwijze is. Het bleek echter al snel dat dat idee in mijn hoofd helder was, maar het op de juiste manier verwoorden en duidelijk maken aan klanten bleek helaas niet zo simpel. Gelukkig kende Suzan (mijn vrouw en business partner) Sonja al en stelde voor een afspraak met haar te maken. Na een eerste gesprek met Sonja wilde ik dat ik dit al veel eerder gedaan had.

Direct al merkte ik dat je bij Reflectit geen nummer bent, maar dat er daadwerkelijk interesse is in het bedrijf en de persoon erachter. Sonja had veel voorbereidend werk gedaan om al tijdens ons eerste gesprek goed aan te kunnen geven wat haar bevindingen waren. Ze legde direct haar vinger op de zere plek en kon me heel duidelijk aangeven waar de verbeterpunten zaten. Dat waren er veel!

Lang nadenken over een eventuele samenwerking was niet nodig. Vrijwel direct heb ik besloten om met Reflectit een professionaliseringstraject in te gaan, met alles erop en eraan. Dit betekende een nieuwe naam, een nieuw logo en een nieuwe website. Vaak blijft het daar dan bij, de rest mag je zelf uitzoeken. Bij Sonja niet! Ze zette de gehele nieuwe huisstijl door. Zowel visitekaartjes, briefpapier, templates voor rapporten en brieven, opmaak spandoeken voor de bouw en de belettering van de bus zijn door Reflectit opgemaakt. Dit alles heeft Sonja samen met haar team in een paar maanden weten te realiseren.

Wij zijn blij! En enorm trots op onze nieuwe huisstijl en website. Graag wil ik hierbij Tanja ook nog enorm bedanken. Zij heeft het voor elkaar weten te krijgen dat de werkwijze van DakopbouwTotaal heel duidelijk verwoord is op de website. Eindelijk is nu ook voor de klant helder wat onze werkwijze is. We vinden dit echt enorm knap! Dank je Sonja, zonder jou en je team was dit nooit gelukt. Chapeau!"


Eduard en Suzan Reuvers
www.dakopbouwtotaal.nl