Reflectit helpt ook jouw bedrijf van een heldere positionering naar een succesvolle profilering, met communicatie als belangrijkste succesfactor!

ChainConnect

Traject Reflectit

Positioneringstraject > 1-op-1 sessie
Professionaliseringstraject > huisstijl | website |  social media | beeldmateriaal
Profileringstraject > Communicatiepartnerschap GOUD: social media beheer | websitebeheer | nieuwsbrief | tekstredactie | presentaties maken

 
Reflectit coördineert en begeleidt de professionaliseringstrajecten voor haar klanten. Daarvoor werken we samen met een professioneel team van specialisten. Het cocreatieteam voor ChainConnect bestond naast Reflectit uit:

> Ronny Gomis - huisstijl en webdesign (eigen netwerkpartner)
> Marie-Suzanne Assié-Poot - fotografie (eigen netwerkpartner)
> Wendie Huis In 't Veld van Websiteclub - bouwen website
> Jolanda Damsma van LandJeTekst - teksten website

Nieuwe spiegelbeeld

Bekijk nieuwe spiegelbeeld

Compliment van de klant

"Als organisatieadviseur help ik ondernemers om de richting, passie en overtuiging die hen drijft over te brengen naar de rest van de organisatie. Reflectit heeft mij geholpen om mijn passie en overtuiging richting te geven. Door met Reflectit te sparren over marktbenadering, uitstraling, diensten en klanten heb ik mijn businessmodel aangepast naar een vorm die perfect aansluit bij wat een klant van mij kan en mag verwachten. Omdat ik een dienst lever waarbij persoonlijke benadering en vertrouwen bepalend is, zal de uitstraling die wij via verschillende media delen ook één op één moeten aansluiten bij de werkelijke dienstverlening. Hier is door Reflectit perfect vorm aan gegeven. ChainConnect moet zich vooral concentreren op de corebusiness en kan dit mede doen, omdat Reflectit het ontwikkelen van een passende huisstijl, het inrichten en beheren van social media en het goed opzetten en onderhouden van een website voor ons op een professionele manier verzorgt. De open en persoonlijke benadering maken Reflectit tot een echte partner."
René Willems, directeur
www.chainconnect.nl