Reflectit helpt ook jouw bedrijf van een heldere positionering naar een succesvolle profilering, met communicatie als belangrijkste succesfactor!

Atyna Verbindt

Traject Reflectit

Positioneringtraject > workshopProfessionaliseringstraject > huisstijl | website | social media | beeldmateriaal
Profilering > op afroep

Communicatie in CoCreatie
Reflectit coördineert alle professionaliseringstrajecten en stuurt het cocreatieteam aan. Voor Atyna Verbindt bestond dit team uit:
> Nanda Maaskant van Reflectit - huisstijl en webdesign
> Karen van de Wiel van ZuivereCommunicatie - webteksten
> Wendie Huis in 't Veld van de Websiteclub - bouwen website 
> Elly Damen van EeDee fotografie - profielfoto Atyna

Nieuwe spiegelbeeld

Bekijk nieuwe spiegelbeeld

Compliment van de klant

"In 2016 heb ik Sonja ontmoet tijdens een Business Open Netwerkontbijt en toevallig gaf zij een presentatie. Ik was onder de indruk en een poosje later hebben wij een kop koffie gedronken. Tijdens ons gesprek hadden we het o.a. over mijn bedrijf, maar vertelde ik ook over Business Yoga. Het viel Sonja op dat ik zo enthousiast sprak over Business Yoga, omdat dit echt mijn passie is. Zij adviseerde mij om daar werk van te maken!
Als eerste besloot ik om deel te nemen aan haar workshop. Dit was verhelderend en leuk en ik ben daarna het traject ingegaan om vorm te geven aan mijn nieuwe bedrijf. Op deze manier had ik een stok achter de deur om het ook daadwerkelijk te gaan doen en me te focussen op hoe ik het wil gaan doen!
Sonja laat er geen gras over groeien en zet je aan het werk, maar organiseert zelf ook alles wat er moet gebeuren. Zo kreeg ik een mooi logo, dito visitekaartjes, een website met duidelijke teksten en ook mijn social media werd in stijl doorgevoerd. Helemaal top! Het enige wat ik nu hoef te doen, is aan de slag gaan :-)."

Atyna Janse
www.atynaverbindt.nl