Reflectit helpt ook jouw bedrijf van een heldere positionering naar een succesvolle profilering, met communicatie als belangrijkste succesfactor!

Academie Filarski

Traject Reflectit

Positioneringtraject > 1-op-1 gesprek (opnieuw focus bepalen en doelen stellen)
Professionaliseringtraject > huisstijl | website | beeldmateriaal
Profileringtraject > communicatiepartnerschap Diamant

Communicatie in CoCreatie
Reflectit coördineert en ondersteunt alle professionaliseringstrajecten en stuurt het cocreatieteam aan. Voor Academie Filarski bestond dit team uit:
> Bianca Gijsman van BoldGraphicDesign - huisstijl
> Wendie Huis in ’t Veld van Websiteclub - website bouwen
> Marieke van Nispen van De Marketingassistent - koppelingen met mailprogramma en shopping card voor betalingen en opvolgmails
> Sonja Schaap van Reflectit - teksten (in samenwerking met de klant) en webdesign

Oude spiegelbeeld

Bekijk oude spiegelbeeld

Nieuwe spiegelbeeld

Bekijk nieuwe spiegelbeeld

Compliment van de klant

"Wat een ongelooflijk werk is het geweest. Niet alleen het maken van mijn nieuwe website, maar ook het (her)organiseren van mijn online programma. Een heel team heeft daar aan gewerkt. Hier is maar weer eens mee bewezen dat je gewoon moet gaan voor de beste hulp die er is, in mijn geval is dat Sonja Schaap, samen met haar team. 
Ik vind dat je moet investeren in een team, alleen werken is niet meer mogelijk. Je moet kunnen brainstormen om daarna de beste keuzes te kunnen maken. 
Sonja, je weet het allang, maar ik onderstreep het nog eens, je bent een kanjer. En dat zeg ik vanuit het diepste van mijn hart. Dank je wel."


Liefs van Marian Filarski
Academie Filarski