Reflectit helpt ook jouw bedrijf van een heldere positionering naar een succesvolle profilering, met communicatie als belangrijkste succesfactor!

BalansMama

Traject Reflectit

Positioneringstraject > workshop
Professionaliseringstraject > huisstijl (pay-off + sjablonen) | website | social media | beeldmateriaal
Profileringstraject > Communicatiepartnerschap BRONS: ondersteuning bij diverse profileringacties

Communicatie in CoCreatie
Reflectit coördineert en begleidt de professionaliseringstrajecten voor haar klanten. Daarvoor werken we samen met een professioneel team van specialisten. Het cocreatieteam voor BalansMama bestond naast Reflectit uit:
> Karen van der Wiel van Zuivere Communicatie - teksten website
> Bianca Gijsman van BoldGraphicDesign - aanpassen header
> Saskia Frankena van Biz2web (eigen netwerkpartner) - opzet website
 

Oude spiegelbeeld

Bekijk oude spiegelbeeld

Nieuwe spiegelbeeld

Bekijk nieuwe spiegelbeeld

Compliment van de klant

“Door mijn deelname aan de workshop heb ik een heel compleet en duidelijk plan. Ik weet precies hoe ik me wil laten zien en waar ik op aan kan sluiten bij mijn doelgroep. Door de vragen die Sonja me stelde, ging ik hier extra goed naar kijken en werd het plaatje steeds meer helder. De workshop heeft me inzichten gegeven, bevestiging van wat ik dacht, maar nog onzeker over was, en een goede basis voor mijn positioneringsplan. Tevens heb ik leuke collega-ondernemers ontmoet waarmee ik fijn ideeën kon uitwisselen gedurende de dag.

Sonja heeft er vervolgens met haar team voor gezorgd dat ik met mijn bedrijf BalansMama goed voor de dag kan komen. Alle communicatie uitingen sluiten mooi op elkaar aan en de vernieuwde website is overzichtelijk, fris en met duidelijke teksten. Mede dankzij Sonja heb ik nu een duidelijk systeem binnen het bedrijf en de website kunnen maken.

Ik ervaar het als prettig dat Sonja de juiste, kritische, vragen stelt, meedenkt in oplossingen en zorg wegneemt. Daarnaast is ze makkelijk benaderbaar voor vragen etc. Kortom, ik ben erg tevreden over onze samenwerking.“