Reflectit helpt ook jouw bedrijf van een heldere positionering naar een succesvolle profilering, met communicatie als belangrijkste succesfactor!

Academie Filarski

Traject Reflectit

Positioneringstraject > 1-op-1 sessie
Professionaliseringstraject > huisstijl | website | social media | beeldmateriaal
Profileringstraject > communicatieservice op afroep: websitebeheer | e-mailmarketing | tekstredactie

Reflectit coördineert en ondersteunt de professionaliseringstrajecten voor haar klanten. Daarvoor werken we nauw samen met een professioneel team van specialisten. Het cocreatieteam voor Academie Filarski bestond naast Reflectit uit:
> Bianca Gijsman van BoldGraphicDesign
> Wendie Huis in ’t Veld van de WebsiteClub

Oude spiegelbeeld

Bekijk oude spiegelbeeld

Nieuwe spiegelbeeld

Bekijk nieuwe spiegelbeeld

Compliment van de klant

"Ik ben eigenaar van Academie Filarski en zelf kunstenaar. Mijn website was aan verandering/vernieuwing toe. Ik kreeg van iemand heel veel handvatten aangereikt hoe ik dat zou moeten doen. Ik ging aan de slag, maar al snel werd ik helemaal stapelgek. Het was voor mij een teveel omvattende taak. Ik schakelde Sonja in, zij luisterde naar wat ik wilde en stelde veel vragen. Zij maakte een vertaalslag van mijn licht chaotisch denken naar een gestructureerde website. Er werd ook een nieuw logo met de slogan 'Ontdek jouw Eigenheid in Kunst' bedacht en ontworpen. Zij deelde alles logisch in en teksten werden aangepast, vereenvoudigd, verminderd en duidelijker. Ik heb al veel complimenten gehad over de duidelijkheid van mijn website. We dachten samen na over mijn doelgroep en hoe die te bereiken is. Sonja maakte voor mij een driejarenplan met data en al en schreef voor mij een e-book. Dat leverde veel adressen op in mijn adressenbestand. Sonja raadde mij aan om een kennismakingsmiddag te introduceren en een kunstblog te starten.
Ik ben de rechter hersenhelft (het creatieve brein) en Sonja is de linkerhersenhelft (de analytische geest). Die twee hersenhelften passen wonderwel bij elkaar. Ik ben erg blij dat ik Sonja heb leren kennen. Ze is een enorm ‘werkpaard’. Eigenlijk zou ik Sonja wel in dienst willen nemen, maar helaas kan mijn academie dat niet trekken. Er liggen nog wel een paar uitdagingen op Sonja te wachten. Maar eerst hiermee aan de gang en volledig uitdiepen. Dank je wel Sonja!"

Marian Filarski, kunstinspirator
www.academiefilarski.nl